VRG Onthaalweekend 2017

VRG Onthaalweekend 2017

Het Koninklijk Vlaams Rechtsgenootschap (VRG), de studentenkring van de faculteit Rechtsgeleerdheid Leuven, organiseert jaarlijks een onthaalweekend voor de eerstejaars. Tijdens dit weekend willen wij jullie op een aangename manier laten proeven van het studentenleven in al haar aspecten. Het is de ideale manier om het academiejaar te starten en kennis te maken met een 70-tal medestudenten!

☻ Wat houdt dit weekend in?

- Een welkomstreceptie
- Informatie over het lessenpakket 
- PAL infosessie
- Handige tips over de cursusdienst en het leven op kot 
- Kennismakingsactiviteiten 
- Quiz 
- Een eerste cantus 
- Themafeestje 
- En nog véél meer!

☻ Waar en wanneer zal dit plaatsvinden?

We spreken vrijdag 22 september om 11u af in het Huis der Rechten te Leuven, Tiensestraat 53 voor een kleine receptie. Hier verwelkomen we alle eerstejaars, geven we een woordje uitleg en vertrekken we met de bus richting jeugdverblijf De Melkweg Bergstraat 19 3960 Opitter (Bree) waar het onthaalweekend plaatsvindt. Zondag 24 september keren wij rond de middag terug richting Leuven zodat iedereen voldoende tijd heeft om zich verder voor te bereiden op de eerste week van het academiejaar.

☻ Wat mag dit kosten?

Voor 60 euro kan je deelnemen aan dit geweldig, fantastisch en boeiende weekend. De prijs is inclusief eten, drinken, vervoer, overnachting en een waanzinnige sfeer!

☻ Heb je nog vragen?

Deze kan je mailen naar onthaal@vrg.be en wij proberen je zo snel mogelijk verder te helpen!

☻ Hoe kan je je inschrijven?
Je kan je inschrijven via onderstaande link. We sturen een bevestigingsmail wanneer we jouw inschrijving goed hebben ontvangen.

https://www.vrg.be/inschrijven/vrg-onthaalweekend-2017 

Tot dan!

VRG Onthaal

by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x