Cursusdienst

Sinds 1964 houdt een hecht team vrijwilligers de cursusdienst van VRG open. De cursusdienst democratiseert de boekenprijs voor de Vlaamse rechtenstudent door cursussen steeds tegen de goedkoopst mogelijke prijs aan te bieden.

1) Registreer je thuis als lid (10 euro) en verdien dit onmiddellijk terug wanneer je je eerste boeken aankoopt. Zo spaar je bijvoorbeeld al onmiddellijk 9 euro uit bij de aankoop van je codices. Je kan deze lidkaart tegelijk met je boeken afhalen.
Word lid

2) Reserveer je boeken op voorhand via het reservatieportaal van de cudi.

3) Nadat je boeken zijn toegewezen via e-mail, kan je deze ter plekke komen afhalen nadat je een tijdslot hebt gekozen. De cursusdienst bevindt zich in de Nieuwe Valk (DV3), rechts achteraan op de benedenverdieping. De wekelijkse openingsuren zijn te vinden op het reservatieportaal (zie punt 2).

FAQ

Kan ik zomaar langskomen om boeken af te halen?
Neen. Je moet je boeken verplicht reserveren op voorhand en een tijdslot kiezen (zie hierboven).

Wat als mijn reservatie is vervallen omdat ik mijn boeken niet op tijd heb afgehaald?
Dan moet je opnieuw reserveren en wachten tot je boeken opnieuw zijn toegewezen. Op die manier voorkomen we dat grapjassen en passieve studenten ervoor zorgen dat we met een gigantische stock overblijven op het einde van het jaar. Hoe groter de stock op het einde van het jaar, hoe hoger de boekenprijzen moeten zijn.

Waarom zijn de openingsuren van de cudi zo onregelmatig?
De cursusdienst wordt kosteloos uitgebaat door vrijwilligers die ook studenten zijn. Aangezien lesuren elke week wel eens durven veranderen, worden de openingsuren van de cudi aangepast aan de lesuren van de vrijwilligers.

Waar koop ik zo een VRG-lidkaart die me gigantisch veel korting bezorgt?
Je registreert je thuis als lid (zie hierboven). Je betaalt en krijgt de lidkaart wanneer je je boeken komt afhalen in de cudi. Je krijgt dan ook onmiddellijk al de ledenkorting op je boeken.

Wat als ik een werkstudent ben en absoluut niet kan langskomen tijdens de openingsuren?
Stuur een e-mail naar cudi-verantwoordelijke@vrg.be.

Kan ik een of andere voorkeursbehandeling krijgen?
Neen. De regels zijn hetzelfde voor iedereen.


Privacy

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x