Cursusdienst

Sinds 1964 houdt een hecht team vrijwilligers de cursusdienst van VRG open. De cursusdienst democratiseert de boekenprijs voor de Vlaamse rechtenstudent door cursussen steeds tegen de goedkoopst mogelijke prijs aan te bieden.

1) Registreer je thuis als lid (10 euro) en verdien dit onmiddellijk terug wanneer je je eerste boeken aankoopt. Zo spaar je bijvoorbeeld al onmiddellijk 9 euro uit bij de aankoop van je codices. Je kan deze lidkaart tegelijk met je boeken afhalen.
Word lid

2) Reserveer je boeken op voorhand via de website van de cudi.
Reserveer je boeken

3) Nadat je boeken zijn toegewezen, kan je deze ter plekke komen afhalen. De cursusdienst bevindt zich in de Nieuwe Valk (DV3), rechts achteraan op de benedenverdieping. De wekelijkse openingsuren zijn te vinden op de facebookpagina van de cudi.
Bekijk de openingsuren


Interne werking: binnen de cursusdienst zijn er enkele specifieke functies. De cudi-verantwoordelijke maakt deel uit van de kern en is in het bijzonder verantwoordelijk voor de communicatie met de professoren, bestellingen, leveringen en het beheer van de stock. De cudi-coƶrdinatie verdeelt dan weer de wekelijkse shiften. Ten slotte is de cudi-financiƫn verantwoordelijk voor de boekhouding van de cursusdienst.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x