19 november 2019

VRG Jobbeurs 2019

Facebookevenement: https://www.facebook.com/events/491077485086371/ 

Naar jaarlijkse traditie organiseert het VRG dit jaar opnieuw haar prestigieuze Jobbeurs met als voornaamste doel het dichter bij elkaar brengen van studenten en ondernemingen. Voor de Leuvense rechtenstudent is dit de uitgelezen kans om uitgebreid kennis te maken met allerhande advocatenkantoren, overheidsorganisaties en andere bedrijven. Na een meer dan geslaagde editie vorig jaar nodigen wij jullie dit jaar graag uit op dinsdag 19 november 2019 in de Universiteitshal te Leuven (Naamsestraat 22) tussen 11u en 16u.

Via de Jobbeurs trachten we elke ambitieuze rechtenstudent de mogelijkheid te bieden om een eerste stap te zetten richting zijn droomjob of -stage. Het is de ideale gelegenheid om de kantoren en organisaties beter te leren kennen, je netwerk uit te breiden of om gewoon meer informatie te vergaren. We willen graag benadrukken dat alle rechtenstudenten van harte welkom zijn. Denk dus zeker niet dat je als bachelorstudent niets kan komen doen op de VRG Jobbeurs. Iedereen staat klaar om je meer info te geven en wie weet sleep je wel een unieke zomerstage in de wacht!

In de dagen voor de Jobbeurs zal er in de aula’s een Jobgids worden uitgedeeld. Hierin kunnen jullie meer informatie terugvinden over de deelnemende kantoren: waarin ze gespecialiseerd zijn, wat ze aanbieden, naar wie ze op zoek zijn, etc.

We hopen jullie in groten getale te mogen verwelkomen! Voor meer informatie: pr@vrg.be


Meer items


Privacy

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x