16 november 2020

VRG Jobbeurs 2020

Facebookevenement: VRG Jobbeurs 2020

Naar jaarlijkse traditie organiseert VRG de grootste jobbeurs van Belgi√ę voor rechtenstudenten. Dit met als voornaamste doel om jou dichter bij je toekomstige werkgever te brengen. Het is de ideale gelegenheid om je netwerk uit te breiden of om gewoon meer informatie te vergaren over rechtstakken en ondernemingen. Voor veel studenten is het ook een eerste opstap richting een stage op job. We willen graag benadrukken dat alle rechtenstudenten van harte welkom zijn. Denk dus zeker niet dat je als bachelorstudent niets kan komen doen op de VRG Jobbeurs. Iedereen staat klaar om je meer info te geven en wie weet sleep je wel een unieke zomerstage in de wacht! 

Omwille van het huidige pandemieniveau zal de jobbeurs volledig digitaal plaatsvinden op 16 november 2020 vanaf 11u. Door middel van een live chat of video call kom jij meer te weten over jouw carrièremogelijkheden.

Registratie is noodzakelijk om deel te nemen, hierbij heb je ook de mogelijkheid om je cv op voorhand up te loaden. De registratielink zal binnenkort op het Facebookevenement verschijnen.

In de jobgids vind je alle informatie over de deelnemende kantoren en instellingen terug. Je kan deze later online raadplegen of je fysiek exemplaar ophalen in de RBIB, het VRG Secretariaat of in de Cursusdienst van zodra deze beschikbaar is. Daarnaast is het ook mogelijk om de jobgids thuis te laten bezorgen, indien je dit wenst, gelieve je hier aan te melden.

We hopen jullie online in grote getalen te mogen verwelkomen! Voor meer informatie: pr@vrg.be

Meer items


Privacy

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x