22 april 2019

VRG Kiesweek 2019

Het facebookevenement: https://www.facebook.com/events/409346683189072/

De béste week van het academiejaar zit er weer aan te komen! Van maandag 22 april tot donderdag 25 april zullen kiesploegen strijden om de stem van de rechtenstudent! 

De week wordt afgetrapt met een reeks gratis vaten in HdR op zondagavond om middernacht. Laat je de dagen daarna overspoelen door geweldige activiteiten, gratis eten, drank en goodies op het Erasmusplein, allemaal georganiseerd door de onafhankelijke kandidaat-praesidia! Wees vooral ook kritisch voor de programmapunten van de campagne, want de winnende ploeg zal volgend jaar jouw VRG uitmaken! 

Dinsdag 23 april vindt er een debat plaats tussen de opkomende facultairs waarin hen het vuur aan de schenen wordt gelegd. 

Woensdag 24 april vindt er vervolgens een debat plaats tussen de opkomende praesessen van de verschillende ploegen waarin zij hun standpunten over de toekomst van VRG moeten verdedigen. 

Op donderdag 25 april kan elke rechtenstudent zijn of haar stem online en offline laten horen tijdens de stembusslag. Het resultaat van de telling wordt bekend gemaakt op de legendarische Valkfeesten 2019 - met Lawineboys! Dit jaar vinden de Valkfeesten plaats in Huis der Rechten Leuven. Het concept blijft hetzelfde: massa's gratis vaten en een fantastische artiest maken de avond tot een feest om nooit te vergeten.

De ploeg(en) die een kandidatuurstelling hebben ingediend, zijn onderworpen aan het kiesreglement van VRG. Iedereen kan het kiesreglement raadplegen onderaan op de site van VRG of rechtstreeks via onderstaande link. De leden van het neutrale kiescomité zijn dit jaar: Elise Rooseleers, Niels De Wit, Hanne Franssen, Sien Geraerts, Seppe Heijens, Bridget Thielens-Lomo, Loïc Vandeput en Emilie Van Wylick.

https://drive.google.com/file/d/1PAnnGMWmEYq2MMzkpqBZLtIMmY7bNaRq/view?usp=sharing

Meer items


Privacy

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x