VRG Onthaaldagen 2020

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert het Koninklijk Vlaams Rechtsgenootschap (VRG), de studentenkring van de studenten rechten aan de KU Leuven, onthaaldagen voor de eerstejaars. Tijdens deze drie dagen willen wij jullie een eerste keer laten proeven van het studentenleven. Samen met een 70-tal andere medestudenten kan je zo het academiejaar op een geslaagde manier starten!

De corona-maatregelen voor 1 september zijn op dit moment nog niet duidelijk. Daarom gaan we voorlopig uit van de voorwaarden zoals die in de zomer van toepassing zijn. We zullen daarom werken in 2 groepen van 50 personen. Bij je inschrijving zal je kunnen aangeven indien je graag met een vriend/vriendin in dezelfde groep wil, dan houden we hier in de mate van het mogelijke rekening mee. Indien er wijzigingen plaatsvinden dan brengen we jullie hier zo snel mogelijk vanop de hoogte, in elk scenario stellen we veiligheid en gezondheid steeds voorop.

Wat kan je verwachten?
- Een welkomstreceptie
- Informatie over het lessenpakket
- PAL infosessie
- Handige tips over de cursusdienst en het leven op kot
- Kennismakingsactiviteiten
- Quiz
- Een eerste cantus
- En nog veel meer!

Hoeveel zal dit kosten?
Voor slechts 65 euro kan je deelnemen aan deze geweldige, fantastische en onvergetelijke driedaagse. De prijs is inclusief eten, drank, vervoer, overnachtingen en een waanzinnige sfeer!

Waar en wanneer zal dit plaatsvinden?
We spreken woensdag 16 september in de voormiddag af in Leuven van waaruit we ons met de bus richting Kamphuis Den Broekkant in Arendonk begeven. Hier gaan de onthaaldagen officieel van start. Vrijdag 18 september keren wij rond de middag terug richting Leuven zodat iedereen voldoende tijd heeft om zich verder voor te bereiden op de eerste week van het academiejaar. Meer gedetailleerde informatie ontvang je nadat je ingeschreven bent.

Ik zit toch nog met een vraag?
Dan kan je altijd mailen naar onthaal@vrg.be. Wij proberen je zo snel mogelijk verder te helpen!

Ik ben helemaal overtuigd! Waar kan ik mij inschrijven? Dan kan via onderstaande knop!

Tot snel!
VRG Onthaal


•Mochten er met betrekking tot corona wijzigingen plaatsvinden, dan brengen we jullie hier zo snel mogelijk van op de hoogte•

Meer items


Privacy

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x