word lid
VRG Onthaalweekend 2021

Naar jaarlijkse traditie organiseert VRG Leuven, de studentenkring van de studenten rechten aan de KU Leuven, onthaaldagen voor de eerstejaars. Tijdens deze driedaagse proef je met tal van medestudenten voor het eerst van het studentenleven. Zo begin je het academiejaar op een positieve noot! 

Wat kan je verwachten? 

Hoeveel zal dit kosten? 

Voor slechts 65 euro kan je je inschrijven voor deze sensationele en onvergetelijke driedaagse. De prijs is inclusief eten, drank, vervoer, overnachtingen en een waanzinnige sfeer! 

Waar en wanneer zal dit plaatsvinden? 

We spreken af op woensdag 22 september in de voormiddag aan het station van Gent-Sint-Pieters, van waaruit we vertrekken naar Ter Elven in Poperinge, waar de onthaaldagen officieel van start gaan. Op vrijdag 24 september keren wij rond de middag terug richting het station, zodat iedereen ruim de tijd heeft om zich verder voor te bereiden op de eerste week van het academiejaar.  

Meer gedetailleerde informatie ontvang je na de inschrijving. Indien je nog met een vraag of een probleem zit, kan je ons een berichtje sturen via Facebook of mailen naar onthaal@vrg.be. We proberen je zo snel mogelijk verder te helpen! 

Tot dan!

VRG Onthaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze Partners

Website by Weichie