Onthaal

Ons Onthaalteam heeft als doelstelling de eerstejaars rechten met elkaar en met ouderejaars te laten kennismaken. Daarom organiseren zij allerlei activiteiten met als doelgroep de eerstejaarsstudenten, zoals de onthaalweekend en de peter- en meteravond. In het bijzonder zet VRG Onthaal zich in voor een verantwoordelijke organisatie van de traditionele studentendoop.

Wat is VRG?
Het Vlaams Rechtsgenootschap is de oudste facultaire studentenvereniging van Leuven en vertegenwoordigt de rechtenstudent sinds 1885. Ons praesidium bestaat uit een zestigtal gemotiveerde studenten die klaarstaan om er een onvergetelijk jaar van te maken. Indien je vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Je zult ons nog vaak zien in Leuven en kan ons herkennen aan onze donkerblauwe VRG-pulls.

Waar vind je ons?
Onze natuurlijke habitat bevindt zich boven onze fakbar ‘Het Huis der Rechten’ op de Tiensestraat 53. Als je de trappen naar boven loopt, kom je op de eerste verdieping uit bij ons secretariaat. Je echte cursussen kan je vinden in de cursusdienst, die zich bevindt in de Nieuwe Valk. Anderzijds is een deel van de cursussen beschikbaar via Acco Leuven.

Lidkaarten
Op onze website kan je je registeren voor een VRG-lidkaart. Met deze lidkaart krijg je korting bij aankoop van cursussen in de cursusdienst, zoals je codices. Ook krijg je korting voor al onze evenementen. Ten slotte krijg je ook korting in verschillende Leuvense handelszaken met onze lidkaart. Je kan de lidkaart samen met je cursussen afhalen in de cursusdienst.Privacy

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x